luni, 10 ianuarie 2011

Săvoiu, Nestorescu-Bălceşti şi informatorul Marcel Schapira vor destabilizarea României şi a Marii Loji Naţionale din România

Nu era de ajuns. Procesul este abia la început, iar planurile pentru România includ destabilizarea masonilor români, pentru a prelua puterea instituţiilor fundamentale ale României (şi serviciile sunt vizate de învăţăceii lui Gelli - va urma un capitol special, amplu şi detaliat). Pentru a pregăti terenul înainte de întâlnirea strategică cu MAFIOTUL şi masonul Licio Gelli (cel care a distrus Italia şi a răsturnat cel puţin două Guverne), grupul infractor Săvoiu & Nestorescu-Bălceşti a realizat o vizită la Paris, unde s-au reunit cu bulgarul Marcel Schapira, informatorul securităţii din exilul românesc şi turnătorul de masoni români care au crezut că au scăpat de mâna lungă a securităţii.

Discuţiile celor trei (chiar dacă au fost patru, dacă nu-l uităm şi pe controversatul Victor Agapicescu) de la finele lui noiembrie 2010 au avut la bază practic destabilizarea masoneriei din România şi a Marii Loji Naţionale din România, dar şi a Supremului Consiliu condus de Costel Iancu. Horia Nestorescu-Bălceşti, acest falsificator nativ pseudo-istoric al (cică) Masoneriei române, spune că Schapira este "memoria vie a Masoneriei române" şi că va scoate o carte intitulată "De la Moroiu la Schapira. 130 de ani de Masonerie". Adică în traducere: DE LA UN GENERAL ROMÂN (parte a războiului de independenţă)  LA UN BULGAR (informator şi turnător de masoni pentru securitatea română, cel care a fugit din România NU cu un paşaport românesc...).



În aceleaşi conversaţii purtate, spune că "Doar datorită lui Schapira peste 40 de ani drapelul românesc a stat la loc de cinste la toate reuniunile internaţionale". Adică ce vrea să spună pseudo-istoricul? Că România nu a avut valorile sale înainte de 1989? Că bulgarul ne reprezenta pe noi? Poate doar cu acordul Moscovei, pentru că el venea de la Sofia (într-un alt material voi reveni cu o amplă completare despre cine este cu adevărat acest Marcel Schapira). Gâdilat suficient, Schapira le spune "învăţăceilor": "Faceţi un act patriotic de cea mai înaltă calitate". Păi dacă acesta este un act patriotic atunci cred că restul celor care mai cred în patriotism ar trebui să se considere din start ce?

Laudele în grupul infracţional au continuat. Săvoiu lăudându-se că este descendentul unei familii de boieri din Oltenia (voi reveni cu informaţii suplimentare despre dezlipirea Olteniei de România în viitor şi voi face referiri la ce rol fundamental joacă Săvoiu în acest proces), că este arhonte al Bisericii Ecumenice de la Constantinopol... deci cui jură credinţă: Bisericii Ortodoxe Române sau la Istambul?

Ceea ce este interesant, aşa cum spuneam şi în primul material publicat, Săvoiu a fost dat afara de la Lojile din Franţa şi România pentru comiterea de infracţiuni. Citez cuvânt cu cuvânt ce a spus bulgarul Schapira, vorbind cu Săvoiu (MARE ATENŢIE!!!): "Gradul 33 am impresia că ţi l-am conferit eu, decret scris şi semnat de mine personal". Aşadar se confirmă faptul că Săvoiu nu a primit niciun grad nici de la MLNR şi nici de la MLNUR de unde a fost expulzat şi trimis în judecată.



Ăştia trei în frunte cu academicieni (oare cine, oare cine? voi reveni cu detalii) şi alţii, au făcut şi un Rit Scoţian, girat de Schapira, acelaşi Schapira care are cel mai înalt titlu la Constantin (Costel) Iancu şi care apare în revista Forum Masonic. Deci Iancu nu mai este recunoscut de Schapira? Asta înseamnă că lideri de marcă din cultură, artă, politică, din domeniul bancar, din Guvern etc., au rămas fără "regularitate". Chestiunea este mult mai complicată decât pare, însă voi reveni cu un articol special. "Sunt foarte fericit că mă găsesc la baza acestui Suprem Consiliu", afirma Schapira la sfârşitul lui noiembrie 2010.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu