duminică, 23 ianuarie 2011

Lucian Cornescu Ring şi Victor Atanasie Stănculescu la Jilava

Pentru a închide paranteza deschisă cu ceva timp în urmă, şi pentru a urma cursul materialelor prezentate, voi face câteva referiri şi completări la ultimul material. În materialul anterior am vorbit despre modul în care onstantin Bartolomeu Săvoiu a şantajat pe fostul general Stănculescu, propunându-i semnarea unui document pentru a arăta apartenenţa sa la Masonerie, în schimbul ajutorului pentru a păsări arestul din puşcărie.

Spuneam în acel material că şi Lucian Cornescu Ring a efectuat vizite la Stănculescu la Jilava. Ultima vizită a avut loc pe (sau în jurul datei de) 1 decembrie 2010 (nu ştiu dacă a mai fost în vizită după această dată). Dovada acestui lucru stă în materialul audio-video de mai jos.







Trebuie totuşi să menţionăm şi relaţia, negată acum de Săvoiu, dintre Lucian Cornescu Ring şi Constantin Barolomeu Săvoiu. Cu ceva timp în urmă circula faimoasa listă a masonilor din Supremul Consiliu al lui Cornescu Ring, acolo unde se regăseau nume precum: Horia Nestorescu-Bălceşti, Răzvan Theodorescu (care este acum de partea lui Săvoiu) etc.



Săvoiu se autoproclamase Mare Maestru al unei mari loji numite MLNUR, iar Cornescu se atuoproclamase Suveran Mare Comandor al unei entităţi masonice superioare numite SCR, chiar dacă aceştia fuseseră expulzaţi din acest două entităţi.

Astăzi, cei doi se atacă reciproc, fiecare invocând ce le convine mai mult. Dar să revenim puţin la faimoasa listă. Cine este astăzi pe această listă? Voi menţiona doar câteva nume sonore: Radu Vasile (este vorba despre fostul premier al României), Victor Babiuc (fost ministru al apărării), Eliade Ştefănescu, Mircea Manolescu, Florin Enăceanu etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu