duminică, 16 ianuarie 2011

Constantin Bartolomeu Săvoiu îl şantajează pe Victor Atanasie Stănculescu?

Înainte de a trece mai departe la modul în care aceşti conspiratori împotriva securităţii şi avuţiei naţionale au penetrat Armata României încercând să destabilizeze statul naţional unitar şi indivizibil; Da: structurile au fost penetrate, trebuie să menţionez ceva. Am aflat recent de un articol apărut în presă şi care mi-a atras brusc atenţia. Pe site-ul www.exploziv-news.ro a apărut un material în care se atrage atenţia Ministrului Apărării Naţionale asupra modului în care este tratat fostul general Victor Atanasie Stănculescu şi ce tip de vizite primeşte el de la Masoni!

Citez: "(...) mai multi angajati ai penitenciarului, dar si detinuti de acolo, ne-au semnalat un fapt pe cat de grav, pe atat de socant: sfidand OMJ 2714/C, sfidand legea Romaniei, sfidand orice, Victor Atanasie STANCULESCU este vizitat, la orice ora din zi si din noapte, in ciuda tuturor regulamentelor, de catre un oarecare Lucian Cornescu RING. Sub umbrela unei false legitimatii de “presa” (Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania, un “for” nestiut de nimeni si care nu reprezinta pe nimeni, ba nici statut juridic nu are!), RING, in complicitate cu comisarul-sef Catalin STROE – directorul penitenciarului JILAVA – intra in celula lui Stanculescu ca la el acasa. Si nu ORICUM: portile penitenciarului se deschid larg, iar Cornescu-Ring patrunde in puscarie cu tot cu autoturismul din dotare, un luxos Mercedes. Lucru pe care nici macar ofiterii care lucreaza acolo nu au voie sa il faca, ei parcandu-si intotdeauna autoturismele IN AFARA zidurilor penitenciarului. Despre cine este si ce invarte derbedeul RING".

Trebuie menţionat şi faptul că acelaşi Lucian Cornescu-Ring a fost radiat de la Marea Lojă a Franţei (din Loja România Unită) undeva în perioada 1970-1975. În România a încercat în repetate rânduri să intre în Marea Lojă Naţională din România (condusă la acea vreme de Marele Maestru Chirovici) dar nu i se permite. Probabil din multele motive care au dus la expulzarea lui din masoneria franceză.


Bun, dar ceea ce nu ştiu domnii ziarişti care au scris articolul este că Ring nu este singurul Mason care-l vizitează pe Stănculescu. Au mai fost şi alţii, vezi Constantin Bartolomeu Săvoiu şi Horia Nestorescu-Bălceşti.

Ce căuta Săvoiu la Stănculescu? Este foarte simplu: Săvoiu-i propune lui Stănculescu să semneze un document cum că Stănculescu ar fi mason, în schimb promiţându-i că-l ajută să iasă din închisoare. Oare nu te oripilezi când auzi aşa ceva? Oare ce fel de securitate există în penitenciarele României şi ce caracter... ar acest Săvoiu? Bun, dar acest subiect va fi tratat, poate, altădată. Oricum trebuie să menţionez faptul că se spune că masonii nu acceptă oameni cu probleme în justiţie, indiferent dacă a fost o sentinţă greşită sau corectă. Având în vedere că Stănculescu execută deja pedeapsa, nu are cum să fie iniţiat Mason. Aşadar nu doar că Săvoiu îl păcăleşte şi şantajează pe Stănculescu, ci se întâmplă şi lucruri ciudate în acel penitenciar. Oricum Stănculescu făcut mason încă stă în puşcărie, iar Săvoiu se foloseşte de acest lucru pentru că-i convine.

Acum să ne concentrăm puţin atenţia asupra unor declaraţii şocante ale fostului general, care au fost înregistrate în închisoare chiar de Horia Nestorescu-Bălceşti. Influenţă? Crimă organizată? Uf, stai să auzi ce spune Stănculescu în înregistrarea de mai jos. Înregistrarea întreagă o puteţi vedea şi asculta pe Ziarişti Online.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu