joi, 11 august 2011

Constantin Bartolomeu Savoiu: Marele Orient al Frantei (Grand Orient de France) l-a absolvit de acuzatii pe Licio Gelli

Asadar, continuam cu o scurta analiza asupra unei declaratii facute de masonul Savoiu, conform careia Marele Orient al Frantei nu-l mai acuza pe mafiotul Licio Gelli de acte criminale. Si atentie, pozitie oficiala!!! De ce oficiala? Pentru ca Savoiu spune ca in urma cu doar cateva luni de zile, Horia Nestorescu Balcesti (candidat la functia de Mare Maestru al marii Loji Nationale din Romania - MLNR) a avut o reuniune cu Andre Combe (mare istoric al Marele Orient al Frantei). In cadrul acestei intalniri, Combe a recunoscut ca toate informatiile aparute in carea care-l apara pe Gelli, sunt de necontestat. Si ar trebui sa ne intrebam acum care este povestea cu Marele Orient al Romaniei?

Bun, dar revenind la carte, trebuie sa mentionam faptul ca Savoiu il apara pe Gelli cu toate puterile. De la un Mason renegat acesta ajunge sa-l apare pe seful mafiotilor masoni, asa cum a aratat justitia din Italia. Deci, masonii romani il apara pe Gelli.

Referitor la suspendarea masonica a lui Basescu, Savoiu spune ca "Masoneria din Romania este un caz aparte"!!! Si acesta continua, spunand ca dupa 1990 toata lumea a intrat in Masonerie ca sa faca afaceri. Intr-o zi o sa vorbim de 1000 de euro de la MLNR 1880 si atunci sa vedem cum sta treaba cu afacerile care "nu se fac" la el in Masonerie.

Ba mai mult, acesta acuza indirect MLNR ca face si nu face lucruri ciudate!!! Cica ca nu-i treaba lui. Asa sa fie, insa de ce ii acuza pe cei de la MLNR, iar pe cei de la MLNR 1880 ii apara? Unde este "corectitudinea masonica"?





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu