marți, 8 martie 2011

Constantin Bartolomeu Săvoiu prietenul (şi omul?) lui Licio Gelli, cel care instigă la revolte populare de masă în Italia

Poporul face generalii şi generalii sunt detronaţi de popor. Creştinătatea şi creştinismul ne-au oferit şi ne oferă, încă, puterea de a alege binele, iar binele nu este făcut de noi ci de Divinitate. Lupta ascunsă a oamenilor din spatele organizaţiilor subversive au semănat adesea panică şi frică printre popoare, dar popoarele s-au răzvrătit şi au detronat pe aceşti instigatori împotriva Creştinismului şi a Creştinătăţii.

Biserica a dat casă şi protecţie în sânul său spiritual pe timp de pace şi război, văzut şi nevăzut. De aceea a rezistat religia noastră mii de ani şi de aceea va continua să existe mii de ani. Noi, creştinii, avem ceva ce ei nu au: avem Mamă şi Tată, avem puterea de a oferi iubire şi mai avem ceva... credinţă!!!

A sosit momentul să ne ridicăm capetele plecate şi subjugate pentru a restabili ordinea Lui. Să nu ne mai lăsăm păcăliţi de persoane care spun că sunt în serviciul Naţiunii, când, de fapt, sunt simple tentacule ale unei caracatiţe financiare, sociale şi politice care din umbră conduc lumea. Alăturându-ne lor suntem damnaţi pieirii şi morţii eterne.

Serialul început cu vreo două luni de zile în urmă pare a se încheia cu acest episod. Spun pare pentru ca lupta pentru Bine poate abia acum începe. Avem o singură credinţă şi aceasta ne este scut. Suntem creştini şi acest lucru ne oferă particularitatea de a ierta şi iubi, dar şi de a nu uita pe cei care ne-au făcut şi ne fac sclavi.

Cel mai infam dintre Masonii lumii, Licio Gelli, şi-a aplecat tentaculele asupra ţării noastre în urmă cu zeci şi zeci de ani. Dar acest lucru nu a fost de ajuns. Comuniştii, în nemernicia lor macabra, au reuşit să-i ţină piept doar o scurtă perioadă, căci soarta lor a fost pecetluită încă din vremea în care suprimau poporul român, acest brav popor al lui Basarab I, Mircea cel Bătrân, Ştefan cel Mare şi Sfânt şi al lui Mihai Viteazu şi Alexandru Ioan Cuza, cel care a ordonat arderea templelor masonice din Bucureşti... chiar dacă ei l-au detronat ulterior.

Astăzi începem să vedem puii caracatiţei mafiote că ies în faţă şi vorbesc asemenea patrioţilor precum Zelea Codreanu, asemenea întregitorului neamului românesc, Ferdinand I Întregitorul, asemenea părinţilor spirituali ai României, şi toţi cred că vorbesc sub protecţia Crucii Sfântului Andrei, unicul şi dreptul protector al spiritualităţii române ce se revarsă peste graniţele actuale ale României, în Basarabia, Serbia, Bulgaria, Ungaria şi Ucraina.

Vă promiteam că nu am să închei acest serial fără a face o ultimă precizare fundamentală chiar şi pentru istoria contemporană a României: care este adevărata legătură a lui Licio Gelli cu România?

Dar înainte de a face acest lucru care va şoca pe toată lumea, vă voi introduce în meandrele puterii oculte ce astăzi salivează la România, un ultim bastion, aşa cum spunea şi Vicepreşedintele Chinei: România este singura ţară în care nu am putut să intrăm.

Ei bine, aşa şi este! Cu toată sărăcia noastră, cu tot sclavagismul existent în "Grădina Maicii Domnului", cu toate furturile şi abuzurile unor înregimentaţi şi înstelaţi, România a rezistat şi, cu voia noastră va continua să existe, căci poporul Român are peste 30 de milioane de locuitori în toate conlţurile lumii şi, de aici, de departe, noi toţi vom fi alături de patria noastră, căci patria ne este una şi aceasta se numeşte România. Este România mea şi a ta, a lor şi, mai ales, a copiilor noştri!

Mai mult mort decât viu, mai mult demonic decât angelic, mai mult şarpe decât om, Licio Gelli a zguduit Italia în pragul celei mai importante date festive din ultimii 150 de anii, aceea a unităţii. Licio Gelli a instigat popolaţia Italiei la revoltă şi război împotriva naţiunii şi împotriva autorităţilor, a Uniunii Europene şi chiar a Masoneriei din care el a fost dat afară.

Ca reacţie la afirmaţiile sale, liderul maxim al Masoneriei italiene, avocatul Gustavo Raffi, a avut o poziţie clară şi fermă împotriva pericolului naţional numit Licio Gelli.

"Dacă aş avea cu 20 de ani mai puţin aş mobiliza poporul, aş bloca căile ferate şi autostrăzile pentru a protesta împotriva cererilor imperative ale Europei", spunea Gelli cu fervoarea în urmă cu foarte puţin timp unei publicaţii din Italia, care a provocat scandal şi consternare în rândul lor. Declaraţia lui nu este altceva decât o instigare la subminarea puterii în stat.

Gelli a zguduit şi scena politică a Italiei, declarând că Francesco Cossiga (un alt Mason), fostul preşedinte al Italiei care a decedat recent, a fost omul care a condus operaţiunea GLADIO şi că Giulio Andreotti este omul care conduce o organizaţie secretă numină Inelul (L'Anello) care reuneşte cele trei servicii secrete ale Italiei. O organizaţie care are legătură cu moartea lui Aldo Moro, cu cazul Băncii Ambrosiano, cu puterea ocultă din spatele Italiei şi a lumii nevăzute nouă, simplilor cetăţeni ai acestei ţări şi ai acestei lumi.

Tot acest infam personaj, prieten cu Horia Nestorescu-Bălceşti şi Constantin Bartolomeu Săvoiu, spunea nonşalant că: "Aş reface Loja P2. Chiar dacă mare parte a Planului meu de Renaştere a fost realizat. Mi-ar mai fi trebuit încă patru luni. Doar patru luni. Şi aş fi schimbat sistemul politic fără luptă".

Deci este clar: ROMÂNIA poate înţelege acest lucru ca o declaraţie din război şi atât timp cât noi ştim că cei doi au o legătură cu Gelli, ne putem imagina şi ce urmează sau, de fapt, ceea ce a avut loc deja - extinderea caracatiţiei mafioto-masonico-financiare în România.

Iar dacă planul său de renaştere a fost îndeplinit, atunci ce nume poartă cei care-i vor executa munca lui în România? De cine să ne ferim şi cu cine să ne luptăm? Pe cine să nu votăm şi pe cine să aruncăm din societatea noastră?

Cum bine spunea şi Stănculescu... Este o organizaţie puternică, iar dacă el o spune... şi mai ales cui (?), atunci să luăm aminte până când nu va fi prea târziu!!!

Dar Gelli nu se opreşte aici şi atacă pe premierul Italiei pe care-l acuză că "nu face abuz de puterea oferită de popor", iar pe Gianfranco Fini-l scuipă spunând că este un om fără caracter. Pe lângă toate acestea acuză şi serviciile din Italia. Primul care a reacţionat a fost chiar Raffi care a declarat ferm că există personaje cărora nici presa şi nici Masonii nu trebuie să le ofere credit, referindu-se la Licio Gelli.

Şi, uitându-ne în spate ne întrebăm cum au ajuns aceşti doi "români" la mafiotul Gelli? Aici nu am să intru în detalii, însă jurnaliştii puternici vor investiga şi vor afla mai multe. A doua şi ultima soţie a lui Licio Gelli este o ROMÂNCĂ!!! Da, ROMÂNCĂ!!! Pe numele său de Gabriela (Gabriella) Vasile (născută la data de 17 septembrie 1938), născută la Lupsa, localitate care este, dacă nu mă înşel, în judeţul Alba, din România. Nunta lor a avut loc în urmă cu doar câţiva ani, în anul de graţie 2006, mai exact pe 2 august în localitatea Arezzo. Ea este companioana de "suflet" a lui Gelli de ani şi ani de zile, ajutându-l chiar şi în procese complicate şi controversate.

Aşadar ce legătură mai puternică ca aceasta să existe? Să-i mai credem pe cei care ne înşeală pe faţă? Să le mai spunem noi români şi patrioţi? Chiar şi cu stelele lor cu tot... Să nu uităm că România poate să aibă mii de înstelaţi, însă o singură persoană a ajuns să fie Mareşal... Oare de ce?

Procuratorul italian Rocco Bisonte, dacă mai trăieşte, ar putea spune foarte bine cine este soţia lui Gelli şi ar putea vorbi şi despre progeniturile lui Gelli. Mai ales ar putea să dea detalii despre procesul din 1998 care a avut loc exact în această perioadă a anului.

Mi-e frică să cred că în România se pregăteşte o revoltă populară care să poarte însemnele demonului. Dar nu o spun eu, ci Wall Street Journal spune clar că în România este un înalt risc de revoltă populară, făcând referire la faptul că revoluţiile din Africa se extind în Orient şi poate şi în Rusia, iar de acolo la Balcani şi românia mai este doar un pas.

Noua Ordine Mondială începe să se resimtă din Costa Rica în România. Iar noi nu vom fi supuşi atrocităţilor lor, iar noi nu vom sta şi ne vom apăra, având de partea noastră credinţa. Dacă milenii au reuşit să rezistăm, acum a sosit momentul că ne luptăm pe faţă. Războiul nu este al nostru, ci al lor, însă noi suntem ţinta, iar pentru aceasta vom aplica tactici preemptive.

Semnul reptilei sub care zac ei şi ne atacă este mai slab decât semnul sub care ne ducem noi existenţa de 2000 de ani. Falsul şi plagiatul este pasiunea lor, furtul le este viaţa, iar soarta le este predestinată pieirii. Le rămâne acum celor interesaţi să investigheze mai departe! Le rămâne cetăţenilor României să fie conştienţi de acest pericol naţional de subjugare şi le rămâne Masonilor români să aleagă dacă vor să clădească, aşa cum susţin ei că fac, să aleagă dacă sunt parte a acetui fenomen macabru sau dacă vor să fie liberi şi vizibili!!!

Dacă ei, liderii masoneriei tac, ştiu ei de ce, dar dacă vor vorbi, atunci va fi însemnat că nu sunt parte a acestei lupte împotriva României.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu